Politica de confidențialitate

Informații personale pe care le putem colecta de la dvs.

Vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați atunci când utilizați formularele noastre de contact (de exemplu, „Contact”, „Trimite-ne un mesaj”, „Obțineți știri financiare”, „Contactați-ne pentru a lucra împreună”, „Înscrieți-vă pentru newsletter") și în special numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Vom colecta informații personale atunci când vizitați site-ul web, inclusiv, dar fără a se limita la, date de trafic, date despre locație, jurnalele web, conținutul de sondaje și formulare de contact și alte date legate de comunicările și resursele cărora vă adresați. Colectarea acestor informații personale vă va face mai ușor să vizitați site-ul în viitor, deoarece este posibil să oferim conținut care este relevant pentru dvs., în funcție de locul în care vizitați site-ul.
Furnizarea de informații personale prin formularele noastre de contact nu este o cerință legală sau contractuală; Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că câmpurile marcate cu un asterisc (*) sunt obligatorii, deoarece avem nevoie de aceste informații pentru a îndeplini sau a răspunde solicitării dvs. Alte informații sau date personale pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact, vă las la discreția dumneavoastră. ne contactați, vom urmări această corespondență.

Folosim informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite prin e-mail materiale de marketing direct dacă ați ales această opțiune în formularul de contact corespunzător. Puteți renunța la primirea viitoarelor comunicări de marketing în orice moment.
Informațiile dumneavoastră personale vor fi colectate și procesate de noi în următoarele scopuri:

-Pentru a personaliza mai bine conținutul și resursele în funcție de preferințele dvs.
- pentru a vă trimite alte informații care vă pot interesa, cum ar fi evenimente viitoare sau buletine informative.
- pentru a vă răspunde la întrebări sau întrebări atunci când ne contactați.
pentru a ne ajuta să creăm, să publicăm și să îmbunătățim Conținutul care este relevant pentru dvs.
pentru a vă asigura că orice Conținut furnizat prin intermediul Site-ului Web este prezentat în cel mai eficient mod pentru dumneavoastră și dispozitivul dumneavoastră.
- pentru a vă permite să participați la elementele interactive ale site-ului nostru web atunci când alegeți să faceți acest lucru.
pentru a dezvolta și îmbunătăți site-ul web și sistemele acestuia pentru a vă servi mai bine. Utilizarea informațiilor dumneavoastră în modul descris mai sus este permisă de legile aplicabile privind protecția datelor, așa cum este:

- este necesar în unele cazuri pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare, cum ar fi dezvăluirea de informații către autorități, guvern sau organisme de reglementare;
-sau este necesar în unele cazuri pentru a îndeplini o sarcină de interes public, iar atunci când folosim categorii speciale de informații cu caracter personal, utilizarea acesteia este necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor în instanță sau atunci când prelucrarea se referă la informații personale. personalul este în mod clar în domeniul public;
- este necesar pentru ca interesele noastre legitime să atingă obiectivele expuse mai sus, iar interesele dumneavoastră de confidențialitate nu vor prevala asupra acestora în niciunul dintre cazuri;
- în cazuri limitate sunt prelucrate cu acordul dumneavoastră, pe care îl primim periodic, de exemplu, atunci când decideți să primiți comunicări de marketing și știri prin e-mail.
Nu luăm decizii automatizate bazate exclusiv pe procesarea automată, inclusiv prin crearea de profiluri care au consecințe legale pentru dvs. sau care vă afectează semnificativ într-un mod similar.

De asemenea, putem stoca cookie-uri, așa cum este detaliat în Politica noastră privind cookie-urile.
Cum folosim informațiile dvs. personale

Perioada de stocare a informațiilor dumneavoastră personale depinde de scopul în care datele sunt prelucrate și de instrumentul pentru care sunt prelucrate aceste informații personale. În cadrul acestei Politici, diferitele perioade de păstrare a informațiilor nu pot fi distinse într-un format rezonabil de înțeles. Criteriile utilizate pentru a determina perioada de păstrare aplicabilă sunt că vom păstra informațiile personale prevăzute în această politică atâta timp cât (1) sunt necesare în acest scop, (2) sunt necesare pentru desfășurarea relației dumneavoastră de afaceri cu dumneavoastră. , (3) v-ați dat consimțământul și/sau (4) este cerut de legile aplicabile privind păstrarea.